Další dobroty

Krkovice z černých prasat

Díky použití masa černých prasat typických pro sicilské chovy je docíleno rovnováhy mezi masem a tukem. Přidaná sůl z Trapani pak podtrhne typickou chuť.

 

 

 

 

 

 

Slanina z černých prasat

Maso z černých prasat zde vynikne díky své intenzivní ale příjemné vůni, kterou doplňují svěží barvy. Díky své univerzálnosti najde využití v každé kuchyni.

 

 

 

 

 

 

Sicilská tlačenka

Produkt typický pro samotný jih Itálie vyrobený z výběrového masa. Charakteristická vůně a pestré barvy spolu s pravým střívkem jsou skvělou vizitkou vysoce kvalitního ručně vyrobeného produktu.

 

 

 

 

 

 

Párečky

– oslí maso

– maso z černých prasat

– bůvolí maso

Párečky jsou vyráběné dle původní receptury a uzené na dřevě rohovníku, čímž získávají nezaměnitelnou vůni a chuť. Použité maso je výběrové, zvířata jsou chována v divočině.

 

 

 

Čerstvé maso ze sicilských černých prasat

– hřbet, kýta, slanina

 

 

 

 

 

 

 

Čerstvé oslí maso

– bok, plec, kýta, žebra, plátky