Hamburgery

Hamburger z oslího masa

Opravdový unikát. Maso je lehce okořeněno, což pozitivně ovlivňuje jeho nezaměnitelnou chuť. Vysoký podíl minerálů – zejména železa – a nízký obsah cholesterolu, to jsou hlavní výhody oslího masa.

 

 

 

 

 

Hamburger z masa z černých prasat

Díky lehce nasládlé chuti masa z černých prasat tento hamburger vybočuje z tradiční nabídky a přináší na trh příjemnou změnu.

 

 

 

 

 

 

Hamburger z buvolího masa

Jemné a lehce okořeněné buvolí maso s velmi nízkým obsahem cholesterolu, to je kulinářský zážitek od prvního do posledního sousta.

 

 

 

 

 

 

Hamburger z hovězího masa

Vyrobený z výběrového masa, z kusů chovaných v divočině. Tento hamburger je oblíbený pro svou intenzivní a plnou chuť.

 

 

 

 

 

 

Hamburger z kuřecího masa

Výběrové maso od místních farmářů = lahodná chuť.